R. Madrid: Ancelotti megszólalt a jövőjével kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 13:52
null
Ancelotti (jobbra) úgy érzi, marad a Realnál (Fotó: AFP)
Carlo Ancelotti elmondta, szeretne a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője maradni, de tudja, sorsa csak a szezon utolsó meccse után dől el.

Ancelotti irányításával tavaly 12 év után nyert Bajnokok Ligáját a Real Madrid, ám ezt a szezont trófea nélkül zárja a királyi gárda. Az olasz szakember távozásával kapcsolatban sok pletyka napvilágra került, ő azonban azt állítja, nem szeretne távozni a klubtól.

„Még nem beszéltem a vezetőséggel a jövőmmel kapcsolatban, de úgy készülök, hogy én vagyok a Real Madrid vezetőedzője addig, amíg nem alakul másképp – mondta Ancelotti. – Tudom, nehéz ez a klubnak, hiszen döntést kell hoznia. Nekem semmi problémám nem volt Florentino Pérezzel az előző két évben.”

„Ha a klub edzőt akar váltani, elfogadom a döntését. Két szép évet töltöttem itt, remélem, maradhatok. Ha őszinte vagyok, azt mondom, nem szeretnék váltani, és úgy érzem, itt leszek még a következő szezonban. Szeretem a klubot, a játékosokat és a várost is. Amióta Madridban vagyok, úgy érzem, mintha nyaralnék.”

Olasz és spanyol sajtóhírek is arról számoltak be korábban, hogy már vasárnap bejelentik Ancelotti távozását, a szakember visszatér a Milanhoz, helyét Rafael Benítez veszi át a Real Madridnál. Napokon belül valószínűleg kiderül, mi lesz Ancelotti sorsa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik