PSG: „Beajánlottam Mbappét a Barcelonának, de…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.14. 19:42
Az FC Barcelona labdarúgócsapatával a mai napig kapcsolatban lévő korábbi játékosügynök, Josep María Minguella az egyik spanyol televíziós műsorban elárulta, a nyáron beajánlotta Kylian Mbappét a katalán klubnak, ám a Barca vezetősége válaszra sem méltatta őt.

„Augusztus ötödikén beajánlottam Mbappét a Barcának, de nem kaptam választ. A klub ezzel olyan hibát követett el, melynek nyomait tíz éven át hordozni fogja. Kylian édesapja elárulta nekem, hogy a fia szeretett volna Leo Messi oldalán játszani” – mondta Minguella a La Porteria című műsorban.„Augusztus ötödikén beajánlottam Mbappét a Barcának, de nem kaptam választ. A klub ezzel olyan hibát követett el, melynek nyomait tíz éven át hordozni fogja. Kylian édesapja elárulta nekem, hogy a fia szeretett volna Leo Messi oldalán játszani” – mondta Minguella a La Porteria című műsorban.

A 19 éves támadót a Paris Saint-Germain a nyáron 135 millió euróért vásárolta meg végleg a Monacótól. Piaci értéke a Transfermarkt szerint most már 180 millió euró körül mozog.

Mbappé a jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe véve 13 meccsen 13 gólt szerzett és hat gólpasszt adott a PSG-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik