Primera División: Kaká kispados, 45 napos sérülés után térhet vissza

Vágólapra másolva!
2010.04.24. 16:24
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 34. fordulójában a Real Madrid Zaragozába látogat: a fővárosiaknál sérülés és 45 napos kihagyás után játékra jelentkezett a brazil aranylabdás, Kaká.

Manuel Pellegrini természetesen nem a kezdőben számít Kakára, aki csupán a héten kapcsolódott be a közös edzésekbe, ám vélhetően csereként lehetőséget ad számára.

A „királyiak" kapujában ezúttal is Iker Casillas áll majd, a védelem két szélén Arbeola és Marcelo, középen Sergio Ramos és Garay kezdhet. A középpályán Granero, Xabi Alonso és Guti játszik, míg Van der Vaart jelenti a kapcsot a támadók között. A két csatár Cristiano Ronaldo és Higuaín lesz, ők ketten tarthatatlan és gólerős formát mutattak az elmúlt hetekben, a bajnoki címért folytatott versenyfutásban elsősorban ők ketten jelentik a reményt a madridiak számára.

A Real eddigi tizenhat idegenbeli fellépésén 35 pontot szerzett, mindössze háromszor kapott ki. A Zaragoza hazai pályán bemutatott gyengélkedése nagyban közrejátszik abban, hogy az együttesnek kiesési gondjai vannak: tizenhat találkozóból hatot nyert meg, ötször döntetlent ért el, ötször kikapott.

A mérkőzés a szintén kispadra jelölt Raúl számára is plusz érzelmi töltettel bírhat: 1994. október 29-én ugyanis éppen Zaragozában mutatkozott be az élvonalban az akkor 17 éves suhanc. Raúl nagy valószínűséggel a szezon végén távozik a Real Madridból, így többször aligha lesz lehetősége madridiként vendégségbe érkezni Zaragozába.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,ll,2009/,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik