Portugália: C. Ronaldo ismét segített, most 370 ember helyett fizetett!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.20. 21:29
A Portugáliában pusztító erdőtűzben sokan vesztették életüket, s még többen szenvedtek súlyos sérüléseket. Az utóbbi négy hónapban több mint száz ember halt meg a tűzvészben.

Cristiano Ronaldo úgy döntött, hogy állja a sérültek kezelési költségeit. A The Sun arról cikkez, hogy a portugál aranylabdás összesen 370 sérült gyógyászati beavatkozását fizette ki.

A hírt a hivatalos Facebook-oldalán a Real Madrid klasszisának nővére, Katia Aveiro erősítette meg.

Néhány nappal ezelőtt a 32 éves klasszis futballista a hivatalos Instagram-oldalán is posztolt az erdőtűzzel kapcsolatban.

Együttérzését fejezte ki az áldozatok családjának és a barátoknak. „Óriási elismerésem a tűzoltóknak, akik az életüket kockáztatva a tőlük telhető legtöbbet megteszik” – írta Cristiano Ronaldo.

Impossível ficar indiferente a esta tragédia. Solidário com familiares e amigos das vítimas. Apoio total aos bombeiros que arriscam a vida para ajudar da melhor forma possível.

2.2m Likes, 12.9k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Impossível ficar indiferente a esta tragédia. Solidário com familiares e amigos das vítimas. Apoio..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik