HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.22 22:48 Frissítve: 2018.03.23 17:19

Piqué: így szekálják egymást Real- és Barca-játékosok

Jól tudjuk már, hogy Gerard Piqué sosem rejti véka alá a véleményét – főleg akkor nem, ha az ősi rivális Real Madridról van szó. A Barcelona védője most a The Players Tribune-on a madridi játékosokkal való kapcsolatáról mesélt a tőle megszokott őszinteséggel…

HIRDETÉS

 

Gerard Piqué ebben az idényben jól szórakozik, tavaly viszont őt heccelték (Fotó: AFP)

 

„Mindenki tudja, hogy a focisták csoportokban beszélgetnek a WhatsApp-ban (okostelefonos alkalmazás – a szerző). Van egy csoport az otthoni barátaimnak, és van egy a barcás csapattársaimnak. De a kedvencem talán meglepő lehet” – mondta a visszavonulása után majd a katalán klub elnöki titulusára pályázó játékos.

„A jelenlegi szezon egy korábbi szakaszában, amikor már nyolc-kilenc pont előnyünk volt a Real Madriddal szemben a bajnokságban, kialakítottam egy olyan csoportot, amelynek tagjai a Real Madridban és a Barcelonában futballozó spanyol válogatott játékosok.”

„Ebben a csoportban mindössze annyi történik, hogy szekáljuk egymást a Barcával és a Reallal kapcsolatban! Ez a legjobb – olyanok vagyunk, mint a kisgyerekek. És az az igazság, hogy most különösen élvezem, mert 15 pont előnyünk van a Reallal szemben a bajnokságban. Szóval elég kreatívan válaszolgatok a többieknek.”

„Az előző szezonban, amikor ők nyertek meg mindent, ők érezték jobban magukat. Folyamatosan piszkáltak, amikor megláttuk egymást a válogatott edzésein.”

„Minden egyes győztes meccsük után félmeztelen öltözői képeket töltöttek fel az Instagramra. Mosolyogtak, és feszítettek, mint The Rock (Dwayne Johnson színész, korábbi küzdősportoló – a szerző), és hangoztatták, hogy Hala Madrid, a bejegyzéseikhez pedig kis trófeákat biggyesztettek. Ez a szezon azonban más, az összes Instagram-képük komor. »Három újabb pont. Keményebben kell dolgoznunk!«” 

„Szóval írtam nekik ebben a csoportban, hogy »Srácok, mi ez a komolyság?« Aztán odatettem egy sírós és egy nevetős fejet. El is neveztem ezt a csoportot, az a neve, hogy »GRATULÁLOK«.”

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.12 12:11:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

438 mérkőzés, 451 gól, 16 trófea – mindez 27 fotón.

2018.07.06 13:30:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Tom Brady cége készítheti el a sorozatot a Real Madrid(?) sztárjáról.

2018.06.08 22:29:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Mindez David Beckhammel kezdődött, ő volt a sztársportolók első, tökéletesen megmintázott példánya, aki nemcsak a sport-, hanem a bulvárlapokban is állandóan helyet kapott.

2018.05.31 23:51:59

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sir Alex Ferguson, José Mourinho és Josep Guardiola edzőként kétszer nyert BL-t. Ő 2016 januárja óta háromszor…

2018.05.30 23:46:49

Spanyol labdarúgás IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Természetesen nincs naprakész információm arról, hogy manapság milyen a viszony Egyiptom és Spanyolország között, de talán nem is kell attól tartani, hogy valódi háborúba keveredne egymással a Földközi-tenger ellentétes partján elterülő két ország.

HIRDETÉS
HIRDETÉS