nemzetisport.hu 2018.03.22 22:48 Frissítve: 2018.03.23 17:19

Piqué: így szekálják egymást Real- és Barca-játékosok

Jól tudjuk már, hogy Gerard Piqué sosem rejti véka alá a véleményét – főleg akkor nem, ha az ősi rivális Real Madridról van szó. A Barcelona védője most a The Players Tribune-on a madridi játékosokkal való kapcsolatáról mesélt a tőle megszokott őszinteséggel…

 

Gerard Piqué ebben az idényben jól szórakozik, tavaly viszont őt heccelték (Fotó: AFP)

 

„Mindenki tudja, hogy a focisták csoportokban beszélgetnek a WhatsApp-ban (okostelefonos alkalmazás – a szerző). Van egy csoport az otthoni barátaimnak, és van egy a barcás csapattársaimnak. De a kedvencem talán meglepő lehet” – mondta a visszavonulása után majd a katalán klub elnöki titulusára pályázó játékos.

„A jelenlegi szezon egy korábbi szakaszában, amikor már nyolc-kilenc pont előnyünk volt a Real Madriddal szemben a bajnokságban, kialakítottam egy olyan csoportot, amelynek tagjai a Real Madridban és a Barcelonában futballozó spanyol válogatott játékosok.”

„Ebben a csoportban mindössze annyi történik, hogy szekáljuk egymást a Barcával és a Reallal kapcsolatban! Ez a legjobb – olyanok vagyunk, mint a kisgyerekek. És az az igazság, hogy most különösen élvezem, mert 15 pont előnyünk van a Reallal szemben a bajnokságban. Szóval elég kreatívan válaszolgatok a többieknek.”

„Az előző szezonban, amikor ők nyertek meg mindent, ők érezték jobban magukat. Folyamatosan piszkáltak, amikor megláttuk egymást a válogatott edzésein.”

„Minden egyes győztes meccsük után félmeztelen öltözői képeket töltöttek fel az Instagramra. Mosolyogtak, és feszítettek, mint The Rock (Dwayne Johnson színész, korábbi küzdősportoló – a szerző), és hangoztatták, hogy Hala Madrid, a bejegyzéseikhez pedig kis trófeákat biggyesztettek. Ez a szezon azonban más, az összes Instagram-képük komor. »Három újabb pont. Keményebben kell dolgoznunk!«” 

„Szóval írtam nekik ebben a csoportban, hogy »Srácok, mi ez a komolyság?« Aztán odatettem egy sírós és egy nevetős fejet. El is neveztem ezt a csoportot, az a neve, hogy »GRATULÁLOK«.”

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.04.08 14:38:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Atlético ugyanis hamar egyenlített a városi derbin, majd Oblak kivédte a hazaiak szemét.

2018.03.22 21:31:36

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

„Ez a legjobb – olyanok vagyunk, mint a kisgyerekek. És az az igazság, hogy…”

2018.03.04 12:34:39

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin zseni karrierje 600. találatát szerezte, a vártnál is sokkal passzívabb volt az Atlético Madrid.

2018.03.02 07:33:20

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

NS-ELEMZÉS. Lionel Messi: Nem foglalkozom a rekordokkal, nem azért futballozom, hogy ezeket hajkurásszam.

2018.02.08 23:25:27

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu