Pérez nem üldözi el Casillast - mi lesz így De Geával?

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 22:43
null
David de Gea a következő szezont a Real Madridnál kezdheti, de Iker Casillasra is számítanak a blancók (Fotó: Marca)
Spanyol sajtóhírek szerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke kedden tárgyalt Iker Casillasszal, és biztosította a legendás kapust arról, hogy van jövője a királyi gárdánál, akkor is, ha szerződtetik David de Geát a Manchester Unitedtől.

Az As úgy tudja, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke biztosította a 161-szeres spanyol válogatott kapust arról, hogy a De Gea-üzlet eredményétől függetlenül számolnak vele Madridban. Casillas kitöltené 2017-ig tartó szerződését.

Az As angol lapértesülésekre hivatkozva azt állítja, hogy a Real Madrid De Geában látja Casillas utódját, de a vezetőség sokallja a Manchester United által megszabott 40 millió eurós vételárat, így felvetődött annak lehetősége, hogy egy játékost is belevonnak az üzletbe.

A „vörös ördögök” szívesen szerződtetnék a gyenge teljesítménye miatt kikezdett Gareth Bale-t, de tisztában vannak azzal, hogy a királyi gárda nem hajlandó megválni a Tottenhamtől igazolt szélsőtől, így valószínűleg nem tudják bevonni a walesit a De Gea sorsáról folytatott tárgyalásokba. A blancók a hírek szerint ellenértékként inkább Fabio Coentraót ajánlanák fel, a portugál balhátvédet az elmúlt években számos alkalommal hírbe hozták a „vörös ördögökkel”, de a két klub korábban nem tudott megegyezni.

Mint megírtuk, a Manchester United már keresi De Gea utódját: Hugo Lloris, a Tottenham francia kapusa, Asmir Begovic, a Stoke City bosnyák kapuvédője, vagy Samir Handanovic, az Internazionale szlovén válogatott játékosa pótolhatja a spanyol klasszist.

Kérdés, ha De Gea valóban a Realnál köt ki és Iker Casillas is marad, akkor mi lesz a tavaly nyáron szerződtetett Costa Rica-i Keylor Navasszal?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik