La Liga: távozik a Real szélsője, összejöhet a Kane–Hazard csere? – sajtóhírek

Vágólapra másolva!
2023.05.26. 22:57
null
Marco Asensio (balra) hét év után hagyja el Madridot; Kane (jobbra felül) eladásába Hazard-t is belevonná a Tottenham (Fotók: Getty Images)
A spanyol Relevo szerint távozik a Real Madridtól a csapat jobbszélsője, Marco Asensio, míg a Sky Sports a Daily Mail információi alapján arról ír, hogy az angol Premier League-ben szereplő Tottenham kész tárgyalni a madridiakkal Harry Kane-ről, és az angolok az üzletbe szeretnék Eden Hazard-t is belevonni.

Habár sokáig a szerződéshosszabbítás lehetősége volt a legvalószínűbb opció, nagyon úgy néz ki, hogy a Real Madrid háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szélsője, Marco Asensio elhagyja a spanyol fővárost. A támadó távozásának okaként a Relevo a kevés játéklehetőséget említi. Asensio két hosszabbítási ajánlatot is kapott a klubtól, és ugyan az anyagiakban meg is egyeztek, a tavasz során nem kapott annyi játékpercet, mint amennyit szeretett volna.

A Real Madriddal három bajnokságot (La Liga) nyerő játékos a hírek szerint Spanyolországot is elhagyja, a Premier League-ben és a Serie A-ban is kiköthet. A Marca már arról ír, hogy kifejezetten tetszik neki az Aston Villa ajánlata, ugyanakkor az ESPN szerint a Paris Saint-Germainnel is tárgyal.

Asensio és Mariano Díaz távozásával a Real Madrid felnőttkeretében mindössze négy támadó marad, Carlo Ancelottinak pedig prioritása egy csatár szerződtetése a következő idényre. Az olasz vezetőedző már az Evertonban töltött ideje alatt is kedvelte a Tottenham kilencesének, Harry Kane-nek a játékát. A Sky Sports a Daily Mail alapján azt írja, hogy az angolok hajlandók tárgyalni gólvágójuk játékjogáról, ha pedig a Real Madrid lenne Kane célállomása, akkor egy olyan üzletet szeretnének, amelybe belevonják Eden Hazard-t is. A PL tabellájának jelenleg a nyolcadik helyén álló klub nem szeretné Anglián belül értékesíteni a támadót, nehogy a jövőben egy esetleges riválist erősítsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik