La Liga: Suárez és CR triplázott, Messi nem akart - videó

Vágólapra másolva!
2015.05.03. 09:58
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Real Madrid világklasszisa, Cristiano Ronaldo a Sevilla ellen, míg az FC Barcelona sztárja, Luis Suárez a Córdoba ellen jutott mesterhármasig. 

A fővárosi együttesben 29. tripláját jegyző (s ezzel Alfredo Di Stéfanót maga mögé utasító) Cristiano Ronaldo a spanyol labdarúgás történetének első olyan játékosa lett, aki öt egymást követő idényben mesterhármast szerzett ugyanazzal az ellenféllel szemben (Sevilla), míg az uruguayi első alkalommal jutott el három gólig egy mérkőzésen a katalán csapat színeiben.

Akár Lionel Messi is eljuthatott volna mesterhármasig a találkozón, ám az addigra már két gólos argentin a 85. percben átengedett egy büntetőt Neymarnak. Ebbe az is belejátszhatott, hogy öt perccel korábban pont a brazilt megelőzve pöckölte az üres kapuba második gólját, míg Neymar a tizenegyesig nem tudta kivenni részét a gólfesztiválból.Cristiano Ronaldo a spanyol labdarúgás történetének első olyan játékosa lett, aki öt egymást követő idényben mesterhármast szerzett ugyanazzal az ellenféllel szemben (Sevilla), míg az uruguayi első alkalommal jutott el három gólig egy mérkőzésen a katalán csapat színeiben.

Akár Lionel Messi is eljuthatott volna mesterhármasig a találkozón, ám az addigra már két gólos argentin a 85. percben átengedett egy büntetőt Neymarnak. Ebbe az is belejátszhatott, hogy öt perccel korábban pont a brazilt megelőzve pöckölte az üres kapuba második gólját, míg Neymar a tizenegyesig nem tudta kivenni részét a gólfesztiválból.

Cristiano Ronaldo mesterhármasa

Luis Suárez triplája

Messi első találata
Messi második gólja
Neymar büntetője
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik