La Liga: Nem lepődtem meg Messi reakcióján – Suárez

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.10.09. 17:14
null
Luis Suárez betalált Chile ellen Uruguay színeiben (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, Uruguay győzelemmel kezdte a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjét. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Luis Suárez beszélt az FC Barcelonától való távozása körülményeiről és Lionel Messiről is.

Suárez – aki büntetőből maga is eredményes volt a Chile ellen 2–1-re megnyert selejtező meccsen – a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón válaszolt a távozását érintő kérdésekre, és reagált arra az Instagram-posztra, melyet Lionel Messi tett közzé az ő Atlético Madridba igazolása után.

Nem lepődtem meg Messi reakcióján, hiszen régóta ismerem. Tudom jól, hogy milyen fájdalmat érzett – akárcsak én. Úgy érezte, hogy a formám miatt küldenek el engem a klubtól, valamint hogy lettek volna erre finomabb módszerek is” – mondta Suárez.

Vannak furcsa dolgok Barcelonában jelenleg, mint például hogy csak azért kell a többiektől külön edzened, mert nem számolnak veled a következő meccsen. Az ehhez hasonló furcsaságok miatt rosszul éreztem magam, és a családom is látta, hogy nem vagyok teljesen boldog, így ösztönöztek, hogy ha van lehetőségem váltani, akkor ragadjam meg azt” – folytatta az uruguayi támadó.

A családom csak boldognak szeretett volna látni, ezért amikor megkeresett engem az Atlético, akkor egy percig sem haboztam. Még rengeteg dolgot kell megszoknom Madridban, de jelenleg boldog vagyok, és jól érzem magamat a csapatnál– zárta nyilatkozatát a Chile elleni mérkőzés sajtótájékoztatóján Suárez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik