La Liga: Luis Enrique ismét a videobíró mellett érvelt – videó

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.01.29. 16:48
Ismételten a videobíró-rendszer bevezetése mellett foglalt állást Luis Enrique, az FC Barcelona vezetőedzője azután, hogy csapatának nem adtak meg egy szabályos gólt vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A sevillai mérkőzés 76. percében, amikor a Real Betis 1–0-ra vezetett, Aissa Mandi, a hazaiak védője a televíziós lassításokon jól láthatóan a gólvonal mögül rúgta ki a labdát, de a bíró nem ítélt gólt. A katalánok aztán a 90. percben egyenlítettek Luis Suárez jóvoltából.A sevillai mérkőzés 76. percében, amikor a Real Betis 1–0-ra vezetett, Aissa Mandi, a hazaiak védője a televíziós lassításokon jól láthatóan a gólvonal mögül rúgta ki a labdát, de a bíró nem ítélt gólt. A katalánok aztán a 90. percben egyenlítettek Luis Suárez jóvoltából.

„Láttam egy fotót az akcióról... Most is azt mondom, amit korábban: a játékvezetőknek szükségük van segítségre, és ebbe a technikai támogatás is beletartozik” – mondta a Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique.

A tréner szerint egyszer jól jár a csapata, máskor nem egy-egy ilyen helyzetben, de mindentől függetlenül „ez az akció rávilágított arra, mit tudna segíteni” a videobíró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik