La Liga: az Ajax fiataljaival erősíthet a Barcelona – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.16. 12:13
null
De Ligt és De Jong is Barcelonába tart (Fotó: Mundo Deportivo)
A Mundo Deportivo információja szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata a nyáron az Ajax két fiataljával, Matthijs de Ligttel és Frenkie de Jonggal erősítene.

 

 

A 188 centiméter magas, 18 éves középső védő, De Ligt fiatal kora ellenére már az Ajax csapatkapitánya, vele kapcsolatban a Mundo Deportivo októberben is azt írta, a Barcelonába tart. Az ötszörös holland válogatott védő hosszú távon Gerard Piqué utódja lehetne.

A húszéves középpályás, Frenkie de Jong az idén robbant be, amíg az előző szezonban mindössze négy, a mostani évadban már 22 bajnokin játszott az Ajax első csapatában.

A spanyol újság szerint az Ajax és a játékosok is tisztában vannak a Barca érdeklődésével, jelenleg azt mérlegelik, hogy megérett-e az idő a klubváltásra.

A Barcelona januárban ugyancsak a fiatalítás jegyében szerződtette a Palmeirastól a 11-szeres kolumbiai válogatott védőt, Yerry Minát, de már megállapodott Arthur Melóval, Grémio 21 éves középpályásával is, akinek játékstílusát Xavi Hernándezéhez hasonlítják, és aki a nyáron csatlakozik a csapathoz.

A Mundo Deportivo azt is állítja, hogy az Atlético Madrid francia csatára, Antoine Griezmann ugyancsak érkezik, érte százmillió eurót fizethetnek a katalánok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik