La Liga: a bolgár klasszis szerint Bale-nek mennie kell a Realtól

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 21:38
null
Berbatov elmondta a véleményét (Fotó: AFP)
Dimitar Berbatov korábbi bolgár csatár azt javasolja a walesi Gareth Bale-nek, hogy hagyja el a Real Madridot.

„Gareth Bale megint a címlapon szerepelt, amikor láttam, mit csinált, nem hittem a szememnek” – utalt a Manchester United és a Tottenham Hotspur egykori játékosa a walesi szélső múlt pénteki, Alavés elleni „produkciójára”. Amikor kiderült, hogy Zinédine Zidane vezetőedző nem cseréli be, Bale a száját és orrát eltakaró maszkot a szemeire húzta, és alvást imitált a lelátón helyet foglaló cserejátékosok között.

„Az ilyen viselkedést nem támogatom, rendkívül tiszteletlennek tartom a klubbal szemben. Erre megoldást kell találni, mert ez a helyzet sem a Realnak, sem Bale-nek nem jó” – folytatta Berbatov, aki szerint a 2013-ban Madridba szerződő labdarúgónak el kellene hagynia a spanyol fővárost.

„Ha a csapat szurkolója lennék, nekem ez túl sok lenne. Ha más nem, kölcsönbe kellene mennie valahova, nem pedig azt bizonygatnia, hogy ha nem játszatják, bármit megtehet” – mondta el véleményét a bolgár támadó.

Bale azóta a hétfő esti, Granada elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen is kitett magáért: a találkozón egy sporttapasz gurigáját a szeme elé tartva követte figyelemmel egyedi „távcsövével” az eseményeket. Az esetről fotó is készült.

A madridiak két fordulóval a zárás előtt négy ponttal vezetnek a címvédő Barcelona előtt, és csütörtökön a Villarreal ellen biztosíthatják be bajnoki címüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik