La Liga: 18 órás nemátalakító műtétet hajtott végre, szombaton a Realnak lenget

Vágólapra másolva!
2018.11.21. 19:49
null
César Noval nemcsak a műtőasztalnál, hanem az oldalvonal mentén is egyre sikeresebb (Montázs: Marca)
A Real Madrid labdarúgócsapatának szombati, Eibar elleni bajnoki mérkőzésén az egyik oldalvonalnál César Noval látja el az asszisztensi teendőket. Ez azért érdekes, mert a valenciai fiatalember civilben plasztikai sebészként dolgozik, és nemrégiben egy 18 órás nemátalakító műtétet vezényelt le.

 

César Noval szakmájában a világ legjobbjai közé tartozik, korábban sikeres munkát folytatott az Egyesült Államokban is. Eredeti foglalkozása mellett szenvedélye a bíráskodás, s már olyan magas szinte feltornászta magát a Spanyolt Labdarúgó-szövetségnél (RFEF), hogy évek óta rendszeresen működik közre asszisztensként élvonalbeli meccseken, sőt néhanapján nemzetközi kupatalálkozókon is. Legközelebb éppen szombaton, az Eibar–Real Madrid meccsen lenget majd.

Noval elárulta, vannak olyan játékosok a spanyol élvonalban, akik tudják, hogy civilben mivel foglalkozik, mi több, Sergio Ramos már kérdezősködött is nála bizonyos kozmetikai eljárásokról – írja a Marca.

Noval ebben a szezonban eddig hat spanyol első osztályú mérkőzésen dolgozott asszisztensként, köztük a Real Madrid–Atlético Madrid (0–0) és a Barcelona–Sevilla (4–2) meccsen is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik