Koronavírus: újabb pozitív tesztek a Valenciánál

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 22:24
Mint arról vasárnap beszámoltunk, Ezequiel Garaynak és a Valencia további négy alkalmazottjának pozitív lett a koronavírustesztje. A spanyol klub most újabb közleményt adott ki, eszerint az Atalanta elleni, Milánóban rendezett Bajnokok Ligája-mérkőzésre elutazott játékosok és stábtagok nagyjából 35 százaléka fertőződött meg a koronavírustól.

A Valencia közleményében az áll, hogy több játékosnak és stábtagnak is pozitív lett a koronavírustesztje, ám mindannyian tünetmentesek. A hatósági előírásoknak megfelelően az érintettek közül mindenki házi karanténba vonult.

A spanyol klub közleménye neveket és pontos számadatot nem közöl, mindössze arra tér ki, hogy az Atalanta elleni, Milánóban rendezett Bajnokok Ligája-mérkőzésre elutazott játékosok és stábtagok nagyjából 35 százaléka fertőződött meg a koronavírustól.

Vasárnap hivatalosan Ezequiel Garayról és a Valencia további négy, meg nem nevezett alkalmazottjáról derült ki, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. Sajtóhírek szerint Eliaquim Mangala és José Gaya, valamint két stábtag a másik négy fertőzött.

Valencia CF on Twitter

COMUNICADO OFICIAL https://t.co/5WeiVEPE8U #QuédateEnCasa #EsteVirusLoParamosUnidos



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik