Koronavírus: ingyen bérlet a Getafénál a következő idényre

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 00:38
null
A Getafe szurkolók minden bizonnyal örülnek az elnök bejelentésének (Fotó: AFP)
Csütörtökön is újabb újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt: a Getafe elnöke megerősítette, hogy a következő idényben ingyen bérleteket kínál a jelenlegi bérlettulajdonosoknak. Norvégiában június 16-tól folytatódik a bajnokság, az észak-amerikai IndyCar június 6-án rajtol.

 

A spanyol Getafe futballklub ingyen bérleteket kínál a következő szezonra a jelenlegi bérlettulajdonosoknak. Ángel Torres, az egyesület elnöke közölte: a 2020–2021-es idényben mind a 13 500 mostani bérletes térítésmentesen léphet be a Coliseum Alfonso Pérez Stadionba, és az esetleg felmerülő többletköltségeket saját zsebből állja. A Getafe a tabella ötödik helyén állt, amikor márciusban leállt a spanyol bajnokság.

A norvég kormány június 16-tól engedélyezte a labdarúgó-mérkőzések megtartását. A bajnokságnak áprilisban kellett volna elkezdődnie, a szövetség szerint sűrűbb versenynaptár várható, és minden meccset zárt kapuk mögött rendeznek.

Az észak-amerikai IndyCar autós gyorsasági sorozat június 6-án rajtol el a texasi Fort Worth-ben. A 600 mérföldes viadalra villanyfényben, nézők nélkül kerül sor. A 19 állomásos sorozat eredetileg március 14-én kezdődött volna a floridai St. Petersburgben, és eddig négy idei futamot töröltek a versenynaptárból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik