HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.28 20:12 Frissítve: 2017.09.30 11:13

Király-kupa: ováció, pezsgőzés, majd viccelődés a Reallal

Mint beszámoltunk róla, a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elkészítette a Király-kupa negyedik fordulójának párosítását, amelyben a legjobb 16 közé jutás a tét. A Real Madrid harmadosztályú ellenfelet kapott, a Fuenlabradát. A kiscsapatnál elképesztő ováció, majd egy kis szurkálódás volt a reakció.

HIRDETÉS
A Fuenlabrada játékosai tomboltak, amikor megtudták, hogy a Reallal játszanak (Fotó: Marca)Először is rögzítsük a tényt, a „királyi gárda” október 25-én a Fernando Torres Stadionban játssza az első kupameccsét a szezonban. Nem véletlenül ismerős a név, az arénát valóban az Atlético Madrid futballistájáról nevezték el, akit a város egyik, ha nem a leghíresebb szülöttjeként tartanak számon a Madridtól nem egészen 23 kilométerre fekvő településen.

Bár a bajnoki és BL-címvédő együttes minden bizonnyal pihenteti majd sztárjait a kupasorozat korai szakaszában, ez cseppet sem foglalkoztatja jelenleg a Fuenlabrada játékosait, akik óriási ovációban törtek ki, amikor megtudták, hogy a Real Madridot kapták a sorsolásnál.

A Fuenlabrada játékosai tomboltak, amikor megtudták, hogy a Reallal játszanak (Fotó: Marca)


Az ünneplésénél pezsgősüveg is előkerült, a játékosok énekeltek és tomboltak.

„Az egyik legjobb csapatot kaptuk, az egész város izgatott lesz, ami motivál majd minket a további szereplésünkben” – mondta Jonathan Praena klubelnök.

Így ünnepelt a kiscsapat a sorsolás után


A kiscsapat nem megszeppent gárdaként várja királyi riválisát, finoman viccelődtek is ellenfelével a Twitteren.

„115 éves történelem, 12 BEK/BL-siker. És mégis, még egyszer sem tudtak legyőzni minket” – tréfálkozott a klub.

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.08 22:29:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Mindez David Beckhammel kezdődött, ő volt a sztársportolók első, tökéletesen megmintázott példánya, aki nemcsak a sport-, hanem a bulvárlapokban is állandóan helyet kapott.

2018.05.31 23:51:59

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sir Alex Ferguson, José Mourinho és Josep Guardiola edzőként kétszer nyert BL-t. Ő 2016 januárja óta háromszor…

2018.05.30 23:46:49

Spanyol labdarúgás IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Természetesen nincs naprakész információm arról, hogy manapság milyen a viszony Egyiptom és Spanyolország között, de talán nem is kell attól tartani, hogy valódi háborúba keveredne egymással a Földközi-tenger ellentétes partján elterülő két ország.

2018.05.30 21:50:09

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A korábbi csapattárs, Marc Bartra az elsők között gratulált az ifjú házasoknak.

2018.05.22 22:49:49

Spanyol labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

LA LIGA-VISSZAPILLANTÓ. Iniesta és Torres elbúcsúzott, Messi aranycipős, na de melyik a fontosabb: a BL vagy a bajnoki cím?

HIRDETÉS
HIRDETÉS