Király-kupa: döntetlent ért el idegenben az Atlético Madrid

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.20. 22:20
A labdarúgó spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az Atlético Madrid gól nélküli döntetlent játszott a Celta Vigo otthonában.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Celta Vigo–Atlético Madrid 0–0SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Celta Vigo–Atlético Madrid 0–0

Diego Simeone komolyan vette a kupamérkőzést, lásd a mérsékelten tartalékos Moyá – Jesús Gámez, Diego Godín, Sztefan Szavics, Filipe Luís – Koke, Augusto Fernández, Gabi – Antoine Griezmann, Jackson Martínez, Yannick Ferreira-Carrasco kezdőcsapatot. A legtöbb figyelem a Celtától nemrégiben megvett szűrőre, Fernándezre esett a mérkőzés előtt, no és a pocsék formája ellenére kezdő Martínezre, aki a negyedik percben kihagyott egy ziccert. Nem sokra rá Iago Aspas a másik kapu előtt ordító helyzetet puskázott el, majd blokkolta az ötösön John Guidetti gólba tartó lövését...

Veszélyesebben futballozott az első félidőben a Celta, noha sok izgulnivalójuk nem akadt már a szünetig a nézőknek. A második játékrész egy jó Martínez-lövéssel indult, majd Aspas kísérletét hárította menetrendszerűen Moya. Simeone beküldte az Ángel Correa, Luciano Vietto csatárkettőst, és nem is tétlenkedtek a friss emberek, ám gólig ők sem jutottak.

Mégis az Atlético tekinthető a mérkőzés győztesének.

A visszavágót január 27-én rendezik.

KÉSŐBB
21.00: Athletic Bilbao–Barcelona
(Tv: DIGI Sport2)

CSÜTÖRTÖKÖN JÁTSSZÁK
20.00: Valencia–Las Palmas
(Tv: DIGI Sport1)
21.00: Sevilla–Mirandés (II.)
(Tv: DIGI Sport3)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik