Képek: Lehet, hogy néhány embernek ez luxus, de... – CR

Vágólapra másolva!
2018.03.12. 13:36
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóról köztudott, hogy sokféle módon próbálja kamatoztatni népszerűségét. A Real Madrid csatára többek között saját márkanevével ellátott fehérneműt is árul, jelenleg a legújabb, SS18 fantázianevű kollekciót reklámozza, amelyből három darab huszonhét euróba, azaz körülbelül nyolcezer forintba kerül.

„Lehet, hogy néhány embernek ez luxuskategória, de egy férfinak adnia kell magára – mondta kedvcsináló gyanánt a harminchárom éves portugál játékos. – Kedvelem a minőségi fejhallgatókat, szeretem az órákat, fontos számomra a finom illat, és a jó minőségű fehérneműt is elengedhetetlennek tartom.„Lehet, hogy néhány embernek ez luxuskategória, de egy férfinak adnia kell magára – mondta kedvcsináló gyanánt a harminchárom éves portugál játékos. – Kedvelem a minőségi fejhallgatókat, szeretem az órákat, fontos számomra a finom illat, és a jó minőségű fehérneműt is elengedhetetlennek tartom.

„Az alsónemű az öltözködés alapja, ezért lényeges, hogy minőségi, prémium kategóriás modellt viseljünk, amely nemcsak jól néz ki, de kényelmes is.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik