Kép: önöknek is szemet szúrt a Real Madrid furcsa meze?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.27. 10:47
null
Cristiano Ronaldóék mezén a meccs hajrájában már egyáltalán nem látszottak a feliratok és a klubcímer (Fotók: AFP)
A listavezető Real Madrid hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sporting Gijónt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában. A szurkolóknak feltűnhetett, hogy a blancók játékosai rendhagyó mezt viseltek, amelyen a klub címere, a szponzor neve és a sportszergyártó logója is csak nagyon halványan látszott – a szakadó esőben pedig már úgy sem.

 

A Real Madrid szombaton használt szerelését az Adidas óceáni hulladékokból készítette, felhívva ezzel a figyelmet a környezetbarát termékek előállításának fontosságára.

A királyi klub játékosai által viselt mezeken már a kezdő sípszó pillanatában is nehezen lehetett észrevenni a klub címerét és a szponzor nevét, a szakadó eső következtében azonban annyira elázott Cristiano Ronaldóék szerelése, hogy a meccs végére gyakorlatilag teljesen láthatatlanná váltak a mezen lévő feliratok. A nézők akár azt is hihették, hogy a Real Madrid futballistái egy hétköznapi fehér pólóban léptek pályára a meccsen.

 

 

A szezon korábbi szakaszában a Bayern München játékosai is viseltek már óceáni hulladékokból készített mezt. A bajorok november 5-én a Hoffenheim elleni bajnoki mérkőzésen húzták magukra a speciális módszerrel előállított szerelést.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik