Kép: már igazi Barca-mezben focizik a „szatyros Messi”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 13:26
null
Meghódította a világot a zacskómezes Messi (Fotó: AFP)
Egy ötéves afgán fiú, Murtaza Ahmadi meghódította az internetet, miután a közösségi oldalakon több tízezren osztották meg a fotóját, amelyen egy kék-fehér nejlonzacskóból „készült” Messi-mezben látható. A történet azóta világméretűvé nőtt, a legújabb fejlemények szerint a srácnak lehetősége lesz találkozni példaképével.

 

 

Erről az Afgán Labdarúgó-szövetség adott tájékoztatást, pontosabban arról, hogy megkeresték a Barcelona ászát és megpróbálnak tető alá hozni egy találkozót, Afganisztánban, Spanyolországban vagy egy harmadik országban.

Erről Messi és képviselői nem nyilatkoztak, így csak akkor lehetünk biztosak benne, ha tényleg egy képen látjuk a fiatal Murtazát és az ötszörös aranylabdást.

Az azonban biztos, hogy az afgán szövetség Kabulban már megajándékozta a fiút egy eredeti és komplett Barcelona-szereléssel, amelyben örömmel rúgta a labdát. Persze a világhírű mez sem hiányozhatott az összeállításból.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

A fiú édesapja a szatyorból készült mezről így nyilatkozott: „A fiam a televízióban látta játszani Messit. Kért tőlem ajándékba egy mezt, de nem engedhetjük meg magunknak. A testvére ezután készítette neki a zacskómezt, majd feltöltötte a Facebookra” – idézi a Daily Mail az apát.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik