Kaká: Egészségesen jobban játszanék

Vágólapra másolva!
2010.03.17. 16:34
null
Kaká szerint nem csak ő tehet arról, hogy gyengébben játszik (Fotó: Action Images)
Kaká szerint ágyéksérülése is közrejátszik abban, hogy a Real Madridban nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, amelyet várnak tőle. A Milantól tavaly nyáron igazolt labdarúgó azt is elmondta, hogy a klubhoz és Madridhoz is nehezen alkalmazkodott.

Maga Kaká sem tagadja, hogy többre képes annál, mint amit eddig mutatott a Real Madrid mezében. A Milanból 65 millió euróért igazolt brazil klasszistól mindenki többet vár, ám ő részben elhárítja magáról a felelősséget.

„Ágyékproblémákkal érkeztem a Milantól, emiatt pedig lassabban ment a beilleszkedésem. A sérülés miatt kisebb lett az önbizalmam is, ilyen állapotban nem vagyok képes arra, mint amire egészségesen képes lennék" – nyilatkozta Kaká.

A szezon során egyébként korábban már szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a Milan úgy adta el a Real Madridnak, hogy tudtak a sérüléséről, ám ezeket a vádakat az olasz klub illetékesei határozottan tagadták.

A 28 éves játékos 29 találkozón lépett eddig pályára a „királyi" gárda színeiben, és ezeken a meccseken nyolc gólt szerzett.

Kaká az As-nek azt is elmondta, hogy a spanyol fővároshoz és új klubjához is nehezen alkalmazkodott, ami szintén szerepet játszott abban, hogy eddig nem tudta a legjobbját nyújtani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik