Kaká a vb-vel veszélyeztette pályafutását

Vágólapra másolva!
2010.08.06. 22:07
null
Kaká felesége társaságában ma hagyta el a klinikát (Fotó: Reuters)
A Kakát megműtő Marc Martens szerint a brazil klasszis hatalmas kockázatot vállalt azzal, hogy pályára lépett a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon – a doktor úgy véli, a korábbi aranylabdás egész pályafutását veszélybe sodorta ezzel.

„(Kaká) mindenképpen játszani akart a világbajnokságon, erőltette, hogy szerepet kapjon. És ezzel veszélyeztette egész pályafutását" – nyilatkozta a Marcának Marc Martens, aki szerint Kakának júniusban pihentetnie kellett volna sérült bal térdét.

SZAVAZÁS

José Mourinhóval a Real Madrid képes lesz-e elhódítani a spanyol bajnoki címet a Barcelonától?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Megértem, hogy ez egy különösön fontos torna, és hogy nagy volt rajta a nyomás, de túlságosan megerőltette magát Hollandia és Chile ellen. El is ismerte, hogy nagy fájdalmai voltak" – folytatta a belga orvos, aki tegnap megműtötte a Real Madrid klasszisát.

„Fájdalmai voltak a világbajnokság kezdetén, és fájdalmai voltak akkor is, amikor Brazília számára véget ért a világbajnokság. Tönkre tehette volna magát, szerencsére idejében sor került a műtétre. Az operáció pedig probléma nélkül zajlott le, nagyszerűen sikerült" – adott hangot megkönnyebbülésének a doktor.

Az ismert specialista azt követően döntött a műtét mellett, miután kiderült, hogy Kaká térdében porcsérülés van, ráadásul a beavatkozás során arra is fény derült, hogy a térdszalagokkal is probléma van.

A 28 éves középpályás várhatóan három-négy hónapig lesz harcképtelen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik