Hangosak voltak a szomszédok, Messi megoldotta a problémát

Vágólapra másolva!
2017.02.09. 18:23
null
Együtt a család Messiék udvarán (Fotó: Instagram)
Megmosolyogtató történetről mesélt az elmúlt napokban Ivan Rakitic, a Barcelona labdarúgócsapatának horvát középpályása. A 28 esztendős futballista elárulta, Lionel Messi annak idején azt a megoldást eszelte ki arra a problémára, hogy hangosak a szomszédai, hogy megvette a házukat.

 

A történetről néhány évvel ezelőtt a spanyol sajtó már beszámolt, de hivatalosan eddig nem nyert megerősítést, hogy Messi valóban erre a lépésre szánta el magát. Nemrégiben azonban Ivan Rakitic elárulta, hogy ötszörös aranylabdás csapattársa valóban ezt látta a legjobb megoldásnak.

„Amikor házat vásárolt magának Castelldefelsben (Barcelonától 20 km-re délnyugatra – a szerk.), a szomszédai kicsit hangosak voltak, úgyhogy Leo megvásárolta a házukat, hogy egyedül lehessen. Szerencsére nekem eddig nem voltak ilyen jellegű problémáim” – mondta Rakitic a horvát Novi Listnek.

A Diariogol annak idején arról számolt be, hogy Messi szomszédai rendszeresen bérbe adták néhány szobájukat, az új vendégek pedig „nem tudtak viselkedni” és nagyon hangosan hallgattak zenét.

Így hát „nem maradt más választás”, Messinek muszáj volt megvásárolnia a házat...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik