Getafe: „Mi játszunk csúnyán? A Barca kapusa 69-et passzolt…”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.06. 11:20
Frenkie de Jong, az FC Barcelona futballistája kemény kritikával illette a Getafét, amely szerinte „ölte a játékot” az Ajax elleni Európa-liga-mérkőzésen. A Getafe mestere most válaszolt a fiatal hollandnak…

„Fájdalmas volt nézni a Getafe Ajax elleni meccsét az Európa-ligában. A Getafe nem azért játszik, hogy kiszolgálja a szurkolókat, nagyon idegesít, ahogy futballozik!” – mondta az NOS Sportnak De Jong.„Fájdalmas volt nézni a Getafe Ajax elleni meccsét az Európa-ligában. A Getafe nem azért játszik, hogy kiszolgálja a szurkolókat, nagyon idegesít, ahogy futballozik!” – mondta az NOS Sportnak De Jong.

Most a Getafe vezetőedzője, José Bordalás válaszolt a kritikára.

A Getafe mestere Ter Stegennel példálózott, és válaszolt De Jong kritikájára (Fotó: AFP)
A Getafe mestere Ter Stegennel példálózott, és válaszolt De Jong kritikájára (Fotó: AFP)

„Hogy mi játszunk csúnyán? Amikor a Barca ellen léptünk pályára, a kapusuknak hatvankilenc passza volt a meccsen! Sosem akarnám, hogy az én kapusom hatvankilencet passzoljon! Mi inkább gólhelyzeteket akarunk kialakítani…” – mondta a Radio Marcának Bordalás.

A madridiak edzője egyébként nem hazudott, a 2–1-es Barca-győzelemmel végződő spanyol bajnokin Marc-André ter Stegennek valóban 69 passza volt, ezzel a mezőnyben a negyedik legtöbb átadást hozta össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik