FIFA 17: Griezmann elárulta, melyik csapattal nem játszik

Vágólapra másolva!
2016.09.25. 18:49
A 2016-os évben a BL- és az Eb-döntőt is elveszítő Antoine Griezmann a Le Parisiennek adott interjút, amelyben szóba került a hivatalosan jövő héten megjelenő FIFA 17, pontosabban a népszerű focis játék, úgy általában.

A 2016–2017-es szezonban eddig hat mérkőzésen öt gólt és egy gólpasszt jegyző, tehát továbbra is remek formában futballozó Griezmann elárulta, hogy a FIFA-játék az egyik kedvenc hobbija. Hétköznap estéken általában otthon pihen, a konzol előtt ül vagy televíziót néz. Szórakozni csak ritkán jár el, hogy kieressze gőzt.Griezmann elárulta, hogy a FIFA-játék az egyik kedvenc hobbija. Hétköznap estéken általában otthon pihen, a konzol előtt ül vagy televíziót néz. Szórakozni csak ritkán jár el, hogy kieressze gőzt.



„Manapság azért kevesebbet játszom videojátékokkal, mint régebben, de ha csak én vagyok ébren otthon, már kapcsolom is be. Kosárlabdát is, de leginkább a FIFA-t kedvelem. Viszem magammal a válogatotthoz és akkor is, ha az Atléticóval utazunk idegenbe. Madridban Moyával, a kapussal szoktunk játszani, karrier módban, próbálunk minél messzebbre eljutni. Egy csapat van, amellyel nem vagyok hajlandó lenni, az az Atlético. Ha így lenne, állandóan csak magamnak passzolnék” – jegyezte meg viccesen Antoine Griezmann, aki bevallása szerint majdnem megőrült, amikor kiderült, hogy ő szerepel a FIFA 16 borítóján.

„Ha jól emlékszem, örömömben minden csapattársamnak adtam egy példányt a játékból. Gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy a FIFA borítójára kerültem” – tette hozzá a Spanyolországban nevelkedő támadó, akinek egyébként portugál felmenői is vannak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik