FFT: A Barcelona nem akart engem – Ronaldo

Vágólapra másolva!
2020.08.28. 15:32
A Fenomén őszintén válaszolt a FourFourTwo-olvasók kérdéseire.

Most, hogy minden esélye megvan annak, hogy Lionel Messit elkótyavetyélje az FC Barcelona, érdemes elővenni a FourFourTwo magazin 2014. augusztusi interjúját a brazil Ronaldóval, hiszen 1997-ben is előfordult, hogy korának legnagyobb játékosát elengedte a katalán klub.

Az interjú vonatkozó részében ez olvasható:
– Kicsit ködös, miért hagytad el a Barcát. Egy szép napon a klub azt nyilatkozta, alapvető lételeme vagy, majd huszonnégy órán belül kiderült, hogy nem hosszabbítjátok meg a szerződést, és mész az Interhez. Mi történt? (Jorge Rodriguez, Girona)
– Azért távoztam, mert nem akarták, hogy maradjak. Nem bánom, hogy így alakult, így volt helyes. Egyezségre kellett jutnunk. Egy nappal azt követően, hogy azt nyilatkozták, meg akarnak tartani, nem hosszabbítottak velem szerződést. A záradék szerint huszonnyolc millió dollárért lehetett engem kivásárolni, ezt főleg nagy klubok tudták megfizetni. Az Inter már akkor is akart engem, amikor még nem igazoltam a Barcelonához. Az olaszokkal megkötött szerződésem ugyanazt tartalmazta, amit a spanyolok által végül visszavont megállapodás.

Az interjúban természetesen pályafutása egyéb sorsfordító pillanataira is kitér minden idők legnagyszerűbb labdarúgóinak egyike.

A Ronaldóval készült teljes interjú elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik