Felkészülés: 9 másodperces kontra CR-éktől, de kikaptak a Fiorentinától

Vágólapra másolva!
2014.08.16. 22:55
null
Hamar örülhettek a Real játékosai, de végül kikaptak a Fiorentinától (Fotó: Action Images, archív)
Felkészülési mérkőzésen a Fiorentina 2–1-re legyőzte a Real Madridot. Di María és Cristiano Ronaldo a 4. percben szép kontrával szerezték meg a vezetést, de az olasz csapat fordított – elrontva ezzel Keylor Navas bemutatkozását.

Már a 4. percben egy csodálatos kontratámadás végén megszerezte a vezetést a Real Madrid. Mindössze kilenc másodpercig tartott az ellentámadás, a Cristiano Ronaldo, Di María kettős elegendő volt ahhoz, hogy felfűzze az egész Fiorentina-védelmet. Végül CR-nek közelről az üres kapuba kellett lőnie a labdát. Megtette.

A találkozón Keylor Navas védte a királyiak kapuját, ez volt a nyári szerzemény bemutatkozó mérkőzése a Real Madridban. A 26. percben aztán a sok nagy csatát megélt Mario Gomez avatta fel a Costa Rica-i kapust. Xabi Alonso csúnya labdaeladása után egy jobb oldali beadást fejelt a kapuba a német támadó. Navas esélytelen volt.

Aztán a második félidőben Marcos Alonso csinált bolondot a Real-védelem jobb oldalából, egészen pontosan Khedira került még Arbeloa mellé ekkor a pályán, de mindketten csúnyán elnézték a labdát. A Fiorentina játékosa pedig befelé cselezve a hosszúba bombázott.

Navas azért megmutatta, hogy lehet rá számítani, voltak szép védései a mérkőzésen, de végül vereséggel mutatkozott be. A Real ugyanis már nem tudott egyenlíteni.

FELKÉSZÜLÉS
FIORENTINA–REAL MADRID
FIORENTINA:
Neto – Tomovics (Pasqual, 85.), G. Rodríguez (Hegazi, 86.), Szavics, M. Alonso (Piccini, 85.) – Borja Valero, Pizarro (Wolski, 77.), Aquilani (Brillante, 69.) – Vargas (Lazzari, 85.), Babacar (Bernardeschi, 77.) – Mario Gomez (Ilicic, 68.)
REAL MADRID: K. Navas – Arbeloa (Lucas, 76.), Varane (Ramos, 74.), Nacho, Marcelo (Coentrao, a szünetben) – Khedira (Medrán, 75.), Illarramendi (Burgui, 75.), X. Alonso (Carvajal, a szünetben) – Di María, James Rodriguez (Kroos, a szünetben), C. Ronaldo (Benzema, a szünetben)

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik