Espanyol: az edző elnézést kért Messi dicsőítése miatt

Vágólapra másolva!
2016.12.21. 18:43
null
Quique Sánchez Flores nem látta előre, hogy szavai ekkora felzúdulást keltenek (Fotó: AFP)
Az Espanyol labdarúgócsapatát irányító Quique Sánchez Flores elnézést kért a klub szurkolóitól, amiért a Barcelonától elszenvedett bajnoki vereségük után az ellenfélnél parádézó Lionel Messit dicsérte.

 

A múlt vasárnapi városi derbin a Barcelona 4–1-re nyert Lionel Messi vezérletével. A mérkőzés után az Espanyol vezetőedzője, Quique Sánchez Flores felettébb elismerően beszélt az ellenfél argentin klasszisáról, amivel azonban több Espanyol-drukkert magára haragított. Szerdán bocsánatot kért ezért.

„Nem akartam rosszat senkinek, ha mégis megbántottam néhány Espanyol-szurkolót, akkor elnézést kérek. Nem állt szándékomban. Elkötelezett vagyok az Espanyol iránt, hálás vagyok minden támogatásért, amelyet a szurkolóktól kapok. Az a célom, hogy boldoggá tegyem őket, ha sírniuk kell, akkor azok örömkönnyek legyenek. Szörnyem érzem magam, hogy ilyen rossz hangulatot okoztam a híveink körében. Nagyon sajnálom. A lehető legjobb tudásom szerint igyekszem képviselni az Espanyolt, remélem, hogy a szurkolók elégedettek velünk. Ha megbántottam valamelyiküket, a bocsánatukért esedezem” – szólt Quique Sánchez Flores talán kissé túlzó bocsánatkérése.

Az Espanyol mestere a Barca elleni meccsük után azt mondta, hogy Messi az egyetlen futballista, aki az összes mérkőzésén mesterhármast tudna szerezni, ha akarna. Az Espanyol-drukkereknek valószínűleg az sem tetszett, hogy Quique Sánchez Flores a lefújás után odament Messihez, hogy elkérje tőle a mezét a fia számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik