El Clásico: „Messi megmutatta, ismét jobb Ronaldónál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.22. 12:47
null
„Kiváló formában játszik karácsony óta, amivel visszaugrott CR elé, Messi a jelenlegi legjobb” – Jamie Carragher (Fotó: Reuters)
Jamie Carragher, a Premier League-ben szereplő Liverpool korábbi védője a vasárnap esti Barcelona–Real Madrid mérkőzés előtt elmondta, szemében jelenleg az argentin Lionel Messi a világ legjobb játékosa, és reméli, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében a Barca a Bayern Münchennel játszik majd.

 

„Megtiszteltetés volt Messit nézni a Manchester City elleni BL-mérkőzésen – mondta Jamie Carragher. – Erre a teljesítménye biztosan sokáig emlékszem majd. Az elmúlt évben voltak időszakok, amikor az argentint nézve azon gondolkodtam, vajon túl van-e a legjobb évein, ám amit a City ellen produkált, az fantasztikus volt, és Messi bizonyította, hogy még mindig a legjobbak között van.”

„Kiváló formában játszik karácsony óta, amivel nálam visszaugrott Cristiano Ronaldo elé, és ő a jelenlegi legjobb focista. Még egy plusz indok, amiért rendkívül izgalmas el Clásico elé nézünk. Remélem, hogy a Barcelona és a Bayern München játssza majd a Bajnokok Ligája döntőjét, érdekes lenne látni Messit korábbi mentora és edzője, Pep Guardiola ellen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik