El Clásico: Hatalmas volt a nyomás, féltünk - Modric

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.27. 13:29
Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása elismerte, a blancók féltek, hogy vereséget szenvednek a Barcelonától a bajnokságban.

„Hatalmas volt a nyomás rajtunk a találkozó előtt. Elismerem, féltünk, hogy ha vereséget szenvedünk, meglóg az élen a Barcelona” – mondta Modric a sportske.jutarnji.hr-nek.

Mint ismert, a Real Madrid 3–1-re legyőzte a Barcelonát hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.

„A győzelem kulcsa Iker Casillas volt. A mentése Messi lövésénél egészen hihetetlen volt, ez erőt adott az egész csapatnak, és fel tudtunk állni. Még nem láttam ilyen jól játszani a csapatot, megmutattuk, hogy ha mindent beleadunk, senki sem veheti fel velünk a versenyt. Lőhettünk volna több gólt, de mindenki elégedett lehet, lökést ad nekünk ez a siker” – tette hozzá a királyiak horvát középpályása.

A Real Madrid legközelebb szerdán, a harmadosztályú Cordella ellen lép pályára a Spanyol Kupában, majd a hétvégén a bajnokságban Granadába utaznak Carlo Ancelottiék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik