El Clásico: Fájó vereség, megvisel minket – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.23. 16:48
null
Zidane (jobbra) szerint csapatát megviseli a Barca elleni vereség (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője bosszúsan értékelt miután csapata hazai pályán 3–0-ra kikapott legfőbb riválisától, az FC Barcelonától. Ernesto Valverde, a katalánok mestere elégedett volt, de tudja, a bajnoki címért folytatott verseny nem lefutott.

 

 

„Bosszús vagyok – kezdte Zinédine Zidane, a Real Madrid francia trénere. – Jól kezdtünk, az első félidő kiegyenlített volt. Roppant fájó ez a vereség, megvisel minket, de ilyen a futball. Azért Kovacic kezdett, nem pedig Isco, mert azt akartuk, Messi nyomás alatt legyen. Mateo jól ellátta a feladatát. Az első gólnál gyermeteg hibát követtünk el, pocsékul védekeztünk. A kiállítás miatt még nehezebb helyzetbe kerültünk. Nem kell kongatni a vészharangot, nincs szükség változtatásra, nem veszíthetjük el lelkesedésünket! A bajnokság nem lefutott, habár a többség így gondolja. Ki kell pihennünk magunkat, aztán erősebben térünk vissza, mint valaha! A Madrid sohasem adja fel.”

„A Madrid kiszállt volna a bajnoki címért folyó versenyből? Ugyan, még csak az első kör végén vagyunk, sok van még hátra a ligából
– így Ernesto Valverde, a katalánok nyáron kinevezett vezetőedzője. – Elégedettek vagyunk. Egy nagyszerű csapatot győztünk le saját pályáján.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik