El Clásico: bevethetik a titkos fegyvert - Suárez a kezdőben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 19:04
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Luis Enrique váratlan húzásra készül, és a szombati el Clásicón a kezdőbe nevezi a négy hónapos eltiltása után visszatérő Luis Suárezt.

Mint ismert, az uruguayi gólvágót a világbajnokság után 81 millió euróért vásárolta meg a Liverpooltól a Barcelona annak ellenére, hogy Giorgio Chiellini megharapás miatt négy hónapra eltiltotta a csatárt a nemzetközi szövetség.

Suárez első tétmeccsén a katalánok mezében az ősi rivális Real Madrid ellen léphetne pályára. A spanyolok információi szerint – amelyről elsőként a sport.es számolt be – Luis Enrique elégedett azzal, amit az uruguayi a felkészülési meccseken és a tréningeken mutatott, így szombaton rögtön a kezdőben kaphat helyet a „titkos fegyverként" emlegetett Suárez.

A hírek szerint a gránátvörös-kékek így a Bravo – D. Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu – Xavi, Busquets, Iniesta – L. Suárez, Messi, Neymar kezdővel léphetnek pályára szombat 18 órakor a Santiago Bernabeú Stadionban.

A Barcelona vezetőedzője ezzel rögtön rá is cáfolna a korábbi pletykákra, miszerint az uruguayi az eltiltása alatt nem tudott megfelelően edzeni, felszedett néhány kilót, és messze van a csúcsformájától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik