El Clásico: A Real egyre jobban játszik - Puyol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 06:40
Ismét harcra kész a Barcelona karizmatikus labdarúgója, Carles Puyol, aki a szombati (kezdés 18 óra) el Clásicóról elmondta: az ellenfél egyre jobb formát mutat, és nem hiszi, hogy annak végeredménye dönt a bajnoki címről.

„A bajnoki címről nem ennek a mérkőzésnek a végeredménye dönt, hiszen sok van még hátra a szezonból – mondta egy sajtótájékoztatón a hosszú ideje sérülés miatt hiányzó csapatkapitány. – Nagyon nehéz hét hónap van mögöttem, de már újra teljes intenzitással edzhetek, és ha az edzőnk úgy dönt, akkor játszok a Barca–Realon, mert tökéletes kondícióban leszek addigra. A Real egyre jobban játszik, a kontráira nagyon kell vigyázzunk, mert nagyon gyorsak. Nagyra értékelem edzőnk bizalmát, hogy mindvégig biztatott és számított rám.”

A katalán ikon poszttársai közül védelmébe vette Javier Mascheranót – „az elmúlt három évben nagyon magas szinten teljesített, ha összeállítanánk egy videót a nagy mentéseiről, az nagyon hosszú film lenne, jobb középhátvéd, mint középpályás” –, aki a Milan elleni BL-meccsen a rivális gólja előtt hibázott, és megemlítette a fiatal Marc Bartrát, aki régóta velük készül és évekre megoldást jelenthet.

A Real Madrid kapuskérdéséről a következőt mondta: „A Real Madridnak két nagyszerű kapusa van, az edzőjüknek kell döntenie arról, hogy melyikük védjen. Iker a barátom, nem tudom, hogy mi lesz vele, még nem beszéltünk erről a dologról.”

Sajtóhírek szerint egyébként Puyol helye biztos a Barcelona szombati kezdőcsapatában, a kérdés csupán az, hogy Mascherano vagy a kisebb sérüléssel bajlódó Gerard Piqué kezd mellette a védelem tengelyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik