El Clásico: a csere nem kívánságműsor Ancelottinál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 12:44
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője nem hisz abban, hogy a mérkőzés közben megkérdezze a játékost arról, le akar-e jönni, vagy sem.

A hétvégén nagy port kavart a spanyol és a nemzetközi sajtóban, hogy a Barcelona Eibar elleni bajnokiján Luis Enrique nem tudta lecserélni Lionel Messit, mert a négyszeres aranylabdás látványosan hátat fordított edzőjének. a Barcelona Eibar elleni bajnokiján Luis Enrique nem tudta lecserélni Lionel Messit, mert a négyszeres aranylabdás látványosan hátat fordított edzőjének.

A hétközi Ajax elleni BL-találkozón azonban Luis Enrique már le tudta hívni a pályáról Messit – hogy pihenjen a szombati el Clásicóra –, és így tett Carlo Ancelotti is a Liverpool ellen Cristiano Ronaldóval. Az olasz szakember azonban nem hisz abban a módszerben, hogy megkérdezze játékosát a csere előtt, le akar-e jönni, vagy sem.

„Szerettem volna pihentetni Cristianót, mert rengeteget dolgozott a pályán – mondta Ancelotti. – Sokat sprintelt a mérkőzés alatt, de egyébként sem szerettem volna, hogy megsérüljön a szombati találkozó előtt. Nagyon boldog, hogy betalált, és vele együtt örülünk mi is. Hogy megkérdeztem-e mielőtt lecseréltem? Nem, én nem hiszek ebben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik