C. Ronaldo ultimátumot kapott, miután felhúzta a szponzort

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.25. 21:39
null
Cristiano Ronaldo már a cipőpiacon is jelen van saját márkával (Fotó: cr7footwear.com)
A spanyol Sport beszámolója szerint a Nike sportszergyártó cég ultimátumot adott egyik fő reklámarcának, Cristiano Ronaldónak, mivel a világklasszis portugál futballista saját cipőkollekcióval rukkolt ki.

A Sport úgy tudja, az összetűzés oka az volt, hogy a sportszergyártóval évi kilencmillió eurós szponzori szerződésben álló Cristiano Ronaldo előzetesen nem egyeztetett a Nike képviselőivel. Mivel a CR7 kollekció eredetileg sportcipőket is tartalmazott volna, Ronaldo a Nike területére tévedt – az óriáscég pedig ennek nem is örült felhőtlenül.

Az ultimátumban tudatták, hogy a sportszergyártó szerződésszegésnek ítéli meg Ronaldo tevékenységét, amennyiben a sportcipőket tényleg piacra dobják. Cristiano Ronaldo alsónemű- és ingkollekciója ellen a Nike nem emelt kifogást.

Az ultimátum eredményes volt, a Milánóban bemutatott kollekcióban már kizárólag utcai és elegáns cipők szerepeltek. A három kategóriába (Basic, Premium, Luxury) sorolt CR7 cipők ára a 100–550 euró (30000–168000 forint) közötti sávba esik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik