Buffon: Miért nem 600 millió euró? – kiakadt a Juve-legenda

Vágólapra másolva!
2017.07.31. 15:53
null
Gianluigi Buffon nem örül a futballpiacon uralkodó viszonyoknak (Fotó: AFP)
Az utóbbi időben szinte naponta jelenik meg a nemzetközi sajtóban valamilyen információ Neymar Párizsba igazolását illetően. A brazil játékos állítólagos 220 millió euró feletti kivásárlási árát állítólag kifizetné a PSG, ám ez, illetve a futballpiacon uralkodó viszonyok nem tetszenek Gianluigi Buffonnak – és ennek hangot is adott.

 

„Az egész kacsának hangzik – mondta a 39 éves kapus a La Gazzetta dello Sportnak. – Miért 220, és miért nem 600 millió euró Neymar ára? A nagypapám mindig azt mondta: »A lufit fújják és fújják, de egyszer kidurran.«”

„Nem értem a játékosok értékélésének paramétereit sem. Teljesen véletlenszerű, és minden azok kezében van, akik a leggazdagabbak. Valami ma tíz, holnap pedig már száz.”

Buffon más témát is érintett: megnevezte azt a csapatot is, amely szerinte a legkomolyabb fenyegetést jelenti majd a Juventusra a bajnoki cím szempontjából.

„Szerintem a Milan versenyben lesz majd, mégpedig azért, mert rengeteget költöttek új igazolásokra. Még akkor is így gondolom, ha a valós piaci érték jelenleg elég bizonytalan.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik