Barcelona: Vilanova szerint fölösleges volt Piqué kiállítása

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 22:54
Mint ismert, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 20. fordulójában a Real Sociedad 0–2-ről fordítva 3–2-re győzött a listavezető Barcelona ellen. A mérkőzés után a „gránátvörös-kékek" vezetőedzője, Tito Vilanova gratulált az ellenfélnek, de hozzátette: a kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzés végeredményét.

„Gratulálok a Sociedadnak, úgy gondolom, ellenfelünk jól játszott, semmi szemrehányást nem tehetek a játékosaimnak. Miután megkaptuk a kiállítást, sokkal nehezebb dolgunk lett” – kezdte Vilanova. Vilanova.

„A szünetben mondtam Piquének, hogy legyen óvatos, mert baj lehet belőle. Egyértelmű szabálytalanság volt, de ilyenből láttam kétszázat ezen a meccsen, nem értem, miért pont ő kapta ezt a sárgát, fölösleges volt.”

„Ha az első félidőben belőjük a harmadik gólunkat, megvan a meccs, így sokkal nehezebb dolgunk volt, és a Sociedad megmutatta, hogy nagyszerű csapat” – tette hozzá a katalánok veterán védője, Carles Puyol.

A szombat esti vereség ellenére is magabiztos, 11 pontos előnnyel vezeti a tabellát a Barcelona a második helyezett Atlético Madrid előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik