Barcelona: „Vicc! Hülyét csináltak magukból ezzel…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 11:57
Sejtettük, hogy nem lesz szép az elnökválasztás az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, és nem is kellett csalódnunk. A katalánoknál egyre keményebb kritikákat vágnak az ellenfelekhez – most épp Joan Laporta szólt be a jelenlegi vezérkarnak.

„A Barcelona nyolcvanmillió eurót kínált Paul Pogbáért, erre azonban nemet mondtunk. A játékos nem eladó” – mondta korábban a La Gazzetta dello Sportnak Giuseppe Marotta, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója, ez pedig lavinát indított el.„A Barcelona nyolcvanmillió eurót kínált Paul Pogbáért, erre azonban nemet mondtunk. A játékos nem eladó” – mondta korábban a La Gazzetta dello Sportnak Giuseppe Marotta, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója, ez pedig lavinát indított el.

A katalánok elnöki pozíciójára pályázó Joan Laporta ezt kihasználva mondott oda újra a vezetőségnek.

„A Barcelona elküldte Ariedo Braidát és Alberto Solert tárgyalni, ők azonban azt sem tudták, mit kell tenniük, így pedig egyszerűen hülyét csináltak magukból. Rossz színben tüntették fel az egész csapatot, vicc ez az egész ügy! Egy biztos, a következő idényben Pogba nem lesz a Barca játékosa” – fakadt ki a Catalunya Radiónak Laporta.

A Barcelonánál július 18-án tartják meg a következő elnökválasztást, Laporta pedig korábban elmondta, remek kapcsolatot ápol Mino Raiolával, Pogba ügynökével, így ha ő lesz a befutó, megszerzi a gránátvörös-kékeknek a francia klasszist.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik