Barca: „Van Gaal tönkreteszi az MU-t, őt is elrontaná…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 09:12
Az aranylabdás Hriszto Sztoicskov továbbra sem szereti visszafogni éles nyelvét, és ha kérdezik, mindig odavágja nem épp visszafogott véleményét. A bolgár ikon Louis van Gaalnak ment neki. Újra.

„Nem tisztelem, szemét alak” – legutóbb ennyit mondott a Manchester Unitedet irányító holland menedzserről Sztoicskov, akit most arról kérdeztek, szerinte Pedrónak jó helye lenne-e a „vörös ördögöknél”. „Nem tisztelem, szemét alak” – legutóbb ennyit mondott a Manchester Unitedet irányító holland menedzserről Sztoicskov, akit most arról kérdeztek, szerinte Pedrónak jó helye lenne-e a „vörös ördögöknél”.

Mindenki kapaszkodjon, váratlan fordulat: szerinte nem.

„Nincs annyi pénz a világon, amennyiért Van Gaal utasításait követném. Középszerű edző, aki sosem ért el semmit. Tönkretette a Barcelonát, és most a Manchester Unitednél rombol. Amit Víctor Valdésszel tett, az megmutatja, milyen rossz ember valójában. Remélem, Pedro hallgat rám, és nem megy Manchesterbe. LvG őt is csak elrontaná…” – mondta a spanyol Onda Cero rádióadónak Sztoicskov.

A legutóbbi sajtóhírek szerint Neymar felépülését követően hagyhatja el Pedro nevelőegyesületét a Manchester United kedvéért – annak ellenére, hogy Luis Enrique vezetőedző elképzeléseiben Pedro az első számú „beugró”, amennyiben a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar trió valamelyik tagja nem lenne bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik