Barcelona: „Tökéletlenségei ellenére elfogadjuk Suárezt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.16. 15:32
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója, Andoni Zubizarreta szerint Luis Suárez teljes értékű tagja a gránátvörös-kékeknek.

Suárez szerződtetését július 11-én jelentette be a Barcelona, az uruguayi támadót azonban korábban négy hónapra eltiltották a futballal kapcsolatos mindennemű tevékenységtől, ezért egyelőre nem áll új csapata rendelkezésére, amely még be sem mutathatja a szurkolóinak.július 11-én jelentette be a Barcelona, az uruguayi támadót azonban korábban négy hónapra eltiltották a futballal kapcsolatos mindennemű tevékenységtől, ezért egyelőre nem áll új csapata rendelkezésére, amely még be sem mutathatja a szurkolóinak.

„Luis Suárez százszázalékos tagja a klubnak, minden értelemben Barca-játékos, ez tény – állítja Zubizarreta. – Itt minden embert elfogadunk a tökéletlenségei ellenére. Biztos vagyok benne, hogy Suárez erőssége lesz a csapatnak. Nagyon fontos játékosunk lesz, de a klub mindig is fontosabb volt és lesz, mint a játékosai.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik