Barcelona: szinte megegyeztek, de jött a Real, és rájuk ígért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.04. 22:23
null
Két gól után kiállítás – Gabriel Jesus nehéz pillanatai egy rosariói kupameccsen… (Fotó: Reuters)
Az AS spanyol sportnapilap értesülése szerint a Real Madrid is ajánlatot tett Gabriel Jesusért, a Palmeiras labdarúgójáért, akinek szerződtetésén a Barcelona már hónapok óta dolgozik.

 

A Brazíliában többek között az új Ronaldinhóként emlegetett 19 éves játékos kivásárlási ára 24 millió euró, ezt a Barca mellett a játékosra korábban szintén felfigyelő és a napokban „támadásba lendülő” Real is kész kifizetni, sőt a fővárosiak emelték a tétet – lapértesülések szerint a játékosnak előnyösebb pénzügyi feltételeket kínálnak, mint a rivális.

A Barcelona ugyanakkor hajlandónak mutatkozik arra, hogy a következő idényre kölcsönbe visszaadja a játékost a Palmeirasnak.

Gabriel Jesus szerződése úgy van megfogalmazva, hogy a két spanyol óriásklub mellett a Bayern München, a Manchester United és a PSG 24-24 millióért vásárolhatja ki a játékost, más csapatoknak viszont – mint például a szintén érdeklődő Internazionalénak – akár 40 milliót is le kellene szurkolniuk érte.

A brazil bajnokság góllövőlistáját 13 forduló után kilenc góllal vezető támadó játékjogát 55 százalékban az ügynökei, 30 százalékban a klub, 15 százalékban maga Gabriel Jesus birtokolja, és e „bonyolultság” a spanyol lapok szerint legalább további tízmillió euróval növeli a leendő vásárló költségeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik