Barcelona: Szeretnék játszani a PSG-ben - Alex Song

Vágólapra másolva!
2012.12.14. 19:46
Francia lapnak nyilatkozott Alex Song, a spanyol Barcelona kameruni labdarúgója, így nem csodálkozhatunk azon, hogy a középpályás azt találta mondani: szeretne játszani a PSG-ben.

"Természetesen szeretnék játszani a PSG-ben, habár ez aligha mostanában lesz, mert öt szezonra írtam alá a Barcelonához, ahol nagyon jól érzem magam, elégedett vagyok itt" – mondta a nyári szerzemény, aki lényegesen kevesebb játéklehetőséget kap, és kevésbé tölt be meghatározó szerepet a katalánoknál, mint korábbi klubjában, az Arsenalban. Ez azonban Alex Songot – egyelőre – nem zavarja.

A középpályás úgy érzi, az eltelt fél év alatt sikeresen integrálódott – ebben korábbi és jelenlegi klubtársa, Cesc Fabregas támogatását emelte ki –, nem mellesleg Thierry Henry korábbi házában élhet, ahonnan rálátni a Camp Noura.

"Párizsban nőttem fel, így nem felejtettem el, hogy melyik az én csapatom. Szimpatikus számomra, hogy milyen biztos háttér van a klub mögött, a legerősebb Franciaországban. Elérkezett az idő, hogy Európában is eredményeket érjenek el, letegyék a névjegyüket."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik