Barcelona: Sánchez nem aggódik Neymar érkezése miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 11:06
Alexis Sánchez, az FC Barcelona chilei válogatott támadója nem aggódik amiatt, hogy Neymar érkezésével hosszú távon a kispadra szorulna. Képesnek érzi magát arra, hogy megküzdjön a kezdőcsapatba kerülésért a Santostól érkező brazil szupersztárral és a keret többi támadójával.

A 2011 nyarán az Udinesétől igazolt Sánchez a katalán klubnál egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de a jelenlegi helyzet az ő karrierjére is pozitív hatással lehet.

„Az állandó verseny híve vagyok, a csapaton belüli rivalizálás csak erősebbé tesz. Megvan bennem a képesség ahhoz, hogy Messi és Neymar mellett játsszak a kezdőcsapatban, nem véletlenül vagyok a Barcelona labdarúgója” – nyilatkozta a Primera División 2012–2013-as kiírásában 29 mérkőzésen 8 gólt és 9 gólpasszt jegyző chilei, akit májusban a Barcelona Bayern München elleni BL-elődöntő-visszavágóján az NSO olvasói a mezőny leggyengébben teljesítő játékosának szavaztak meg.

„Nagyszerű lesz két ekkora klasszissal egy csapatban szerepelni, már várom, hogy találkozzak Neymarral. Bár valamilyen szinten egymás konkurenciái leszünk, segíteni fogok neki a beilleszkedésben. Mindent el fogok követni, hogy a Barcelona sikeres legyen a következő szezonban” – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik