Barcelona: Rakitic forró dróton a juvésokkal – a nyáron átigazol?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.12. 17:50
null
Luis Enrique és Rakitic viszonya volt már jobb is (Fotó: AFP, archív)
Angol sajtóértesülések szerint Ivan Rakitic legkésőbb a nyári átigazolási időszakban elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát, amennyiben Luis Enrique marad a katalánok vezetőedzője.

A 28 esztendős középpályás és a spanyol szakember viszonya állítólag nem felhőtlen, ez magyarázat lehet arra, hogy Rakitic az utóbbi időben miért kapott kevesebb lehetőséget. A horvát futballista a decemberi el Clásico óta egyetlen percet sem játszott a bajnokságban – a Villarreal ellen a keretbe sem került be –, míg a Király-kupában az Athletic Bilbaóval szemben sikerrel megvívott oda-visszavágós párharc során is csak összesen 81 percet tölthetett a pályán.

A Sun című angol bulvárlap értesülése szerint Rakitic az elmúlt öt hónapban tagja volt egy „Juventus” nevű csoportos WhatsApp-beszélgetésnek, amelyben két honfitársa, Mario Mandzukic és Marko Pjaca, valamint korábbi csapattársa, Daniel Alves vett még részt.

Rakitic a csevegés során állítólag leírta, hogy ha a következő szezonban is Luis Enrique irányítja a csapatot, akkor a nyáron távozik Barcelonából, ha csak nem a katalánok már korábban értékesítik őt.

A horvát labdarúgó szerződése 2019-ben, míg a spanyol szakvezető megállapodása a mostani idény végén jár le Barcelonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik