Barcelona: „Örülnék, ha Ronaldo elhagyná a Real Madridot”

Vágólapra másolva!
2018.06.12. 21:16
null
Rakitic már nagyon várja a Lionel Messi elleni VB-meccset (Fotó: AFP)
Ivan Rakitic, a Barcelona labdarúgócsapatának horvát középpályása a Marcának adott hosszabb nyilatkozatot, amelyben kitért arra is, hogyan viszonyul a Bajnokok Ligája-döntő után egyre többször előkerülő hírhez, miszerint a nagy rivális Real Madrid játékosa, Cristiano Ronaldo távozik a spanyol fővárosból.

 

„Nehéz elképzelni, hogy megtörténjen, bár a futballban gyorsan változnak a dolgok. Ő egyértelműen kiemelkedik a Real Madridból. Nem szeretnék hazudni: örülni fogok, ha távozik. Mint játékoskollégája, remélem, hogy a legjobb döntést hozza majd meg. Akárcsak Zinédine Zidane-nak, neki is a legjobbakat kívánom” – mondta Ivan Rakitic Cristiano Ronaldo esetleges távozásával kapcsolatban.

A horvát középpályásnál arra is rákérdeztek, hogy miként készülnek a klubtársa, Lionel Messi által vezetett argentin válogatott elleni világbajnoki csoportmeccsre.

„Még senki sem találta meg a megoldást Messi megállítására. Az edzőnk sem, én sem, senki sem… Egy dolgot tehetsz, élvezed a játékát. Különleges lesz Leo ellen szerepelni, mindannyian nagyon várjuk már. Messi megérdemelné a világbajnoki címet, ez azonban labdarúgás, nem tenisz. Nem tehetsz rá ekkora nyomást. Megérdemelné a vébécímet, ám rajta kívül még harmincegy csapatnak ugyanez az álma” – fogalmazott a Barcelona horvát középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik