HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.12 21:16 Frissítve: 2018.06.12 22:24

Barcelona: „Örülnék, ha Ronaldo elhagyná a Real Madridot”

Ivan Rakitic, a Barcelona labdarúgócsapatának horvát középpályása a Marcának adott hosszabb nyilatkozatot, amelyben kitért arra is, hogyan viszonyul a Bajnokok Ligája-döntő után egyre többször előkerülő hírhez, miszerint a nagy rivális Real Madrid játékosa, Cristiano Ronaldo távozik a spanyol fővárosból.

Rakitic már nagyon várja a Lionel Messi elleni VB-meccset (Fotó: AFP)

 

„Nehéz elképzelni, hogy megtörténjen, bár a futballban gyorsan változnak a dolgok. Ő egyértelműen kiemelkedik a Real Madridból. Nem szeretnék hazudni: örülni fogok, ha távozik. Mint játékoskollégája, remélem, hogy a legjobb döntést hozza majd meg. Akárcsak Zinédine Zidane-nak, neki is a legjobbakat kívánom” – mondta Ivan Rakitic Cristiano Ronaldo esetleges távozásával kapcsolatban.

A horvát középpályásnál arra is rákérdeztek, hogy miként készülnek a klubtársa, Lionel Messi által vezetett argentin válogatott elleni világbajnoki csoportmeccsre.

„Még senki sem találta meg a megoldást Messi megállítására. Az edzőnk sem, én sem, senki sem… Egy dolgot tehetsz, élvezed a játékát. Különleges lesz Leo ellen szerepelni, mindannyian nagyon várjuk már. Messi megérdemelné a világbajnoki címet, ez azonban labdarúgás, nem tenisz. Nem tehetsz rá ekkora nyomást. Megérdemelné a vébécímet, ám rajta kívül még harmincegy csapatnak ugyanez az álma” – fogalmazott a Barcelona horvát középpályása.

2018.12.21 00:14:04

Spanyol labdarúgás FARKAS MÁTÉ

Instagram Stories, Fb-watch, Oculus VR, chatbotok és az indiai LaLiga-közvetítések.

2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.