HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.08.12 11:28 Frissítve: 2017.08.15 15:13

Barcelona: ők érkezhetnek Coutinho és Dembélé helyett

Külföldi lapértesülések szerint az FC Barcelona figyelme a Tottenhamben futballozó Christian Eriksen, valamint az Inter játékosa, Ivan Perisic felé fordulhat, amennyiben nem sikerül megszereznie a Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé duót.

HIRDETÉS
Dembélé és Coutinho továbbra is első számú kiszemelt, de megvan a B-terv is (Fotó: Twitter)

 

A katalánoknál a nyár egyik, ha nem a legfontosabb kérdése, hogy ki pótolja (kik pótolják) a Paris Saint-Germainhez távozott Neymart. Eddig leginkább a Liverpool és a Borussia Dortmund klasszisát, Philippe Coutinhót és Ousmane Dembélét emlegették, igazi előrelépés azonban nem történt egyik ügyben sem: bár a brazil a hírek szerint átadólistára kérte magát, hogy a spanyol óriáshoz szerződhessen, klubja hajthatatlannak tűnik, legutóbb hivatalos közleményben jelezte, hogy semmilyen ajánlatot sem fontol meg.

Ami a fiatal franciát illeti, bár a játékos mindent elkövet, hogy a Barcelonához kerüljön – még a csütörtöki edzést is kihagyta –, a Dortmund a Poolhoz hasonlóan elutasítja a spanyolok közeledését, így Dembélé egyelőre csak azt érte el, hogy a héten már nem edzhet, és az 1. FC Rielasingen-Arlen elleni Német Kupa-meccsen sem léphet pályára.

Korai lenne még kijelenteni, hogy a Barca lemondhat a kiszemeltjeiről, mindenesetre angol és olasz források már tudni vélik, hogy kik lehetnek az új célpontok. Az Independent szerint az egyik érkező a Tottenham középpályása, Christian Eriksen lehetne. Bár Coutinhónál valószínűleg olcsóbb lenne a dán, a nyári átigazolásokat figyelve a Spurs is biztosan megkérné egyik legjobbja árát.

Eriksen mellett Ivan Perisic (Inter) neve került még szóba. A Sportitalia szerint a kék-feketék 55 millió eurót kérnek a Manchester Uniteddel is szóba hozott horvátért, amit a Barcának nyilvánvalóan nem esne nehezére kifizetnie. Kérdés, végül kit választanak, vagy jobban mondva kit tudnak megszerezni a katalánok…

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.22 11:06:21

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Egy középső védő és Paulinho utóda megérkezett már, a francia középpályással is megegyeztek.

2018.07.12 12:11:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

438 mérkőzés, 451 gól, 16 trófea – mindez 27 fotón.

2018.07.06 13:30:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Tom Brady cége készítheti el a sorozatot a Real Madrid(?) sztárjáról.

2018.06.08 22:29:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Mindez David Beckhammel kezdődött, ő volt a sztársportolók első, tökéletesen megmintázott példánya, aki nemcsak a sport-, hanem a bulvárlapokban is állandóan helyet kapott.

2018.05.31 23:51:59

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sir Alex Ferguson, José Mourinho és Josep Guardiola edzőként kétszer nyert BL-t. Ő 2016 januárja óta háromszor…

HIRDETÉS
HIRDETÉS