Barcelona: „Nem mehet tovább! A klubot eladták Katarnak!”

Vágólapra másolva!
2015.08.01. 21:39
Joan Laporta nem adja fel. Bár az FC Barcelona elnökválasztásán alulmaradt Josep Maria Bartomeuval szemben, a katalánok korábbi első embere továbbra sem mondott le arról, hogy visszakerüljön a „trónra”.

Mint arról beszámoltunk, a Barcelonánál Josep Maria Bartomeu nyerte meg az elnökválasztást, így az 52 éves sportvezető maradt a klub elnöke. Bartomeu és Laporta kapta a legtöbb szavazatot, de előbbi talán a vártnál nagyobb különbséggel nyert. Ő a voksok 54.63 százalékát szerezte meg, míg Laporta 33.03 százalékkal zárt.a Barcelonánál Josep Maria Bartomeu nyerte meg az elnökválasztást, így az 52 éves sportvezető maradt a klub elnöke. Bartomeu és Laporta kapta a legtöbb szavazatot, de előbbi talán a vártnál nagyobb különbséggel nyert. Ő a voksok 54.63 százalékát szerezte meg, míg Laporta 33.03 százalékkal zárt.

„Nem adjuk fel, tovább harcolunk, mert ez így nem mehet tovább. A klubot eladták Katarnak, eljárások folynak a csapat ellen, ráadásul a jelenlegi modell nem megfelelő szociálisan, gazdaságilag és sportszakmailag sem. Megígérem, mindent megteszek, hogy megfosszam trónjától Bartomeut!” – mondta sajtótájékoztatóján Laporta.

A következő elnökválasztásra 2021-ben kerül sor a katalánoknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik