Barcelona: „Nem cserélnék életet Messivel”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 23:03
Javier Mascherano, a Barcelona argentin válogatott futballistája saját elmondása szerint nem cserélne életet Lionel Messivel, és úgy érzi, furcsa lesz az öltözőben a Katarba távozó Xavi nélkül. 

„Nem cserélnék vele – mondta az As-nek Mascherano Messivel kapcsolatban. – Nem tudom elképzelni, hogy az ő életét éljem. Nagyon különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy megbirkózz azzal a teherrel, hogy minden harmadik napon, minden meccsen bizonyítanod kell, hogy te vagy a világ legjobb futballistája.”

„Amikor a labda Leóhoz kerül, akkor a játék leegyszerűsödik, a végeredmény pedig csodálatos lesz” – tette hozzá az argentin védő, aki kitért a távozó Xavira is.

„Furcsa lesz a szezonkezdet, amikor már nem lesz Xavi az öltözőben. Az ő jelentősége túlmutat a futballpályán, nagyszerű kapitány, aki mindent tud a csapatról. Persze, úgy nem nehéz az öltöző kapitányának lenni, ha valaki ennyire lojális a csapathoz és ennyire odaadó” – magasztalta Mascherano távozó társát.Mascherano Messivel kapcsolatban. – Nem tudom elképzelni, hogy az ő életét éljem. Nagyon különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy megbirkózz azzal a teherrel, hogy minden harmadik napon, minden meccsen bizonyítanod kell, hogy te vagy a világ legjobb futballistája.”

„Amikor a labda Leóhoz kerül, akkor a játék leegyszerűsödik, a végeredmény pedig csodálatos lesz” – tette hozzá az argentin védő, aki kitért a távozó Xavira is.

„Furcsa lesz a szezonkezdet, amikor már nem lesz Xavi az öltözőben. Az ő jelentősége túlmutat a futballpályán, nagyszerű kapitány, aki mindent tud a csapatról. Persze, úgy nem nehéz az öltöző kapitányának lenni, ha valaki ennyire lojális a csapathoz és ennyire odaadó” – magasztalta Mascherano távozó társát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik