Barcelona: MSN? A kiszemelt szerint jobban hangzik az MBN

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.07. 14:49
Az „MSN” rövidítés beivódott minden futballdrukker agyába, a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar nevével fémjelzett Barcelona-támadószekcióból egy betűt azonban szívesen kicserélne a katalánokkal összeboronált csatár.

Domenico Berardi még csak 21 esztendős, mégis őt figyeli már fél Európa. A spanyol sajtó a Sassuolo olasz csatárát már a Real Madriddal és a Barcelonával is összeboronálta, a játékos pedig most elmondta, melyik csapat mellett tenné le a voksát.Domenico Berardi még csak 21 esztendős, mégis őt figyeli már fél Európa. A spanyol sajtó a Sassuolo olasz csatárát már a Real Madriddal és a Barcelonával is összeboronálta, a játékos pedig most elmondta, melyik csapat mellett tenné le a voksát.

„Nagyon jólesik, hogy ilyen nagy csapatok követik a pályafutásomat. Remekül érzem magam Olaszországban, de természetesen egy nap szívesen kipróbálnám magam a legmagasabb szinten. Ha a Real Madrid és a Barcelona közül kellene választanom, utóbbi mellett döntenék. Elképesztő élmény lenne Messivel egy csapatban játszani, ráadásul a Messi, Berardi, Neymar hármas elég meggyőzően hangzik…” – mondta a Sky Sportsnak az olasz csatár.

Domenico Berardi szerződése 2019-ben jár le a Sassuolónál, piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 17.5 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik