Barcelona: Messit csak gépfegyverrel lehet megállítani - Sztoicskov

Vágólapra másolva!
2010.04.12. 11:38
A Barcelona korábbi nagyszerű játékosa, Hriszto Sztoicskov az el clásicót követően úgy nyilatkozott, hogy Lionel Messit, a katalánok argentin zsenijét csak gépfegyverrel lehetne megállítani.

„Annak idején azt mondták rólam, hogy csak egy pisztollyal lehet megállítani. Jelenleg gépfegyverre van szükség ahhoz, hogy Messit megállítsák" – mondta Sztoicskov a bolgár Trud napilapnak.

Az 1994-es aranylabdás csatár röviden, de velősen értékelte a Barcelona 2–0-s győzelmével véget ért el clásicón látottakat.

„Mit mondhatnék a meccsről? Néhányan rugdaltak, mint a szamarak, míg mások futballoztak" – szúrt oda az ősi rivális Real Madridnak Sztoicskov. – A pénz nem futballozik. A Real százmilliói egyetlen gólt sem eredményeztek."

A 44 éves Sztoicskov kulcsszerepet játszott az 1990-es évek elején sikert sikerre halmazó Barcelonában, illetve elődöntőbe vezette a bolgár válogatottat az 1994-es világbajnokságon. Annak idején Arrigo Sacchi, az olaszok szövetségi kapitány mondta róla, hogy csak pisztollyal lehet megállítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik